Test av motionscyklar – de här är bäst i test!

Motionscyklar i test
Eftersom en motionscykel är            https://bereader.se/             ett effektivt och bra träningsredskap, så finns det naturligtvis många varianter och modeller på marknaden vilket kan göra det svårt att hitta rätt. För att underlätta ditt sökande så kommer här resultaten av de test som gjorts på motionscyklar.

Bäst-i-test.Se listade de thirteen bästa motionscyklarna 2015. Testade baserat på byggkvalitet och hållbarhet, funktioner, bekvämlighet, prisvärdhet och ljudnivå. Här hittar du topp tre från testet!

1. FINNLO by way of Hammer Exum
Hammers egna FINNLO by Hammer Exum är en storsäljare bland motionscyklar och kammade hem första pris enligt detta take a look at. FINNLO Exum vann första pris tack vare sin goda byggkvalitet med bland annat elektromagnetiskt motstånd (något som guy i allmänhet ser endast bland dyrare motionscyklar). Exum klarar av kroppsvikter på upp until 150 kg, och sägs vara lättanvänd med alla nödvändiga funktioner för riktigt bra cykelpass. Motionscykeln har även inbyggd sensor för att mäta pulsen. Exum är en bra motionscykel until ett riktigt bra pris.

Här hittar du FINNLO via Hammer Exum. Pris 4990 kr.

2. Casall Infinity 1.2 B
FINNLO by way of Hammer Exum Bäst i Test
Casall Infinity 1.2 B är en snygg och stabil motionscykel som även den klarar kroppsvikter upp until one hundred fifty kg. Motionscykeln passar liksom FINNLO Exum för hela familjen, eftersom sitsen är förställbar. Konstruktionen, svänghjulet och stabiliteten är i samma kvalitet som FINNLO, men den låter mer och är aningen dyrare. Motståndet är dock utmärkt och passar även vältränade personer.

3. Spirit Fitness CU800
Spirit Fitness CU800 är en mycket exklusiv motionscykel som passar proffscyklisten eller för health club, där motionscykeln används flitigt och måste vara slitstark. Motionscykel är självgenererande, vilket gör att guy slipper strömkablar. Funktionerna är många och ställningen kan justeras in i det minsta för en most effective sittställning. Spirit Fitness är alltså perfekt för den som vill ha den allra bästa kvalitéen. Nackdelen är den tunga vikten som gör den svårflyttad samt priset.

De ovan nämnda motionscyklarna var alltså de som fick bäst resultat i testet och som därför är säkra kort om du är osäker på vad du ska välja.

Innan du köper så rekommenderar vi att fundera på hur mycket du kommer att använda motionscykeln och hur mycket du är redo att betala. Ska motionscykeln användas på ett gym kan det vara värt att investera i en dyrare modell, exempelvis Spirit Fitness, guys om du vill ha en för eget hemmabruk så är FINNLO by means of Hammar Exum ett riktigt bra alternativ.

Hoppas du hittar en motionscykel som faller dig i smaken!

Läs också vårt take a look at av crosstrainers!

 

Tillbaka until översikten
Träningsguide
Uthållighet / Cardio
Styrketräning / Muskeluppbyggning
Wellness & Avkoppling
Hälsa & Näring
Träna rätt
Kom i form
Träningsvideos
Hammer träning
Om hammer-traning.Se
HAMMER Stores
Om oss
a hundred års erfarenhet
HAMMER världen över
Tillverkarfördel
HAMMER i media
Betalning & Leverans
Betalning
Leverans
Reklamation
Kundjänst
Kontakt
Köpinformation
Köpvillkor
Integritetspolicy
Ångerrätt och återköp
Företagsinformation
Nyhetsbrev
Träningsguide
Produktrådgivare
Jämförelse av produkter
Du har inga produkter i din lista

Bio Force Pro 5000
Hammer Fitness Nyhetsbrev
Hammer-traning.Se leverans
Hammer-traning.Se Säker betalning
Hammer Sport AG – 100 ars erfarenhet
Hammer Sport AG mer än 50 Länder världen över
Dina fördelar hos Hammer
SERVICE OCH KONTAKT
HANDLA BEKVÄMT OCH SÄKERT
FRI FRAKT
DIREKT FRÅN TILLVERKAREN
Säker betalning
HAMMER Betalnings

Nyhetsbrev – Håll dig informerad
Nyheter, Kampanjer, Tävlingar

Förnamn
Efternamn

E-submit
Prenumerera nu
Beställning & Leverans
Betalning
Leverans
Reklamation
Kundjänst
Kontakt
Nyhetsbrev
Träningsguide
Produktrådgivare
Rättslig
Köpinformation
Köpvillkor
Integritetspolicy
Ångerrätt och återköp
Företagsinformation
HAMMER Stores
Hammer Butiker i Europa
Facebook
Instagram
*På utvalda varor
1Så länge lagret räcker

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *